Heemels is een advies en bouwmanagementbureau

Voor de bouw en vastgoedsector

Heemels is een advies- en managementbureau voor de bouw- en vastgoedsector. Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers bij het bouwmanagement. Gedreven door betrokkenheid bij mens en maatschappij werken wij aan de verbetering van onze gebouwde omgeving.

Over Heemels

Heemels heeft in samenwerking met keypartners een portfolio van diensten opgebouwd die vanuit verschillende behoeftes opdrachtgevers ondersteunen bij het creëren van huisvesting van waarde. Of het nu gaat om het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouw of verbouwplannen of het beheer en onderhoud van uw gebouwen, wij helpen u in iedere fase de juiste keuzes te maken. Dit doen we door ons te verdiepen in uw ambities en wensen en dit te vertalen naar kansen voor uw huisvesting.

Met als doel succesvol stenen te stapelen houden wij altijd een focus voor mens en proces. Wij zijn transparant in de communicatie, zoeken actief de dialoog en gaan de confrontatie niet uit de weg. Wij vragen om openheid en inzichtelijkheid. In een transparante omgeving, waar met respect, vertrouwen en passie met elkaar wordt samengewerkt, werken mensen met plezier. In zo’n project worden misverstanden gemakkelijker voorkomen en betere resultaten met minder kosten behaald.

Heemels onderscheidt zich door brede aantoonbare ervaring. Deze ervaring maakt een heldere analyse van de uitdaging mogelijk en levert creatieve oplossingen op in een korter tijdsbestek. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak gebouwen oplevert waar mensen graag wonen, werken en verblijven.

Nieuwbouw en verbouwing wij helpen u graag.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner