U heeft een vergunning nodig?

Wij zitten strak op uw vergunningsaanvraag

Als u wilt gaan (ver)bouwen heeft u in de meeste gevallen een vergunning nodig. Wij verzorgen uw vergunningsaanvraag. Heemels levert de benodigde tekeningen en berekeningen om te zorgen voor een volledige en juiste aanvraag. Tijdens de vergunningsprocedure zijn wij uw aanspreekpunt en lossen vragen voor u op.

Vooroverleg voor een snelle beoordeling

Wij toetsen eerst of u een vergunningplicht heeft. Indien dat zo is kan het verstandig zijn, voordat u een aanvraag indient, om ons vooroverleg te laten voeren met uw gemeente. Vooroverleg kan de beoordeling van uw aanvraag versnellen. Hierin wordt besproken aan welke voorwaarden uw aanvraag moet voldoen voor een snelle beoordeling. Ook wordt u geïnformeerd over eventuele kosten die een aanvraag met zich meebrengt.

Tekeningen en berekeningen

Naast de benodigde tekeningen voor de aanvraag omgevingsvergunning dient u doorgaans ook berekeningen en rapportages aan te leveren die wij voor u kunnen verzorgen. Ons tekenbureau werkt biedt u een kostenbesparende werkwijze met een sterk technische meerwaarde.

Bezwaar en beroep

Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen kunt u ons een bezwaarschrift laten indienen. Op grond van het bezwaarschrift zal het bestuursorgaan nogmaals uw aanvraag moeten beoordelen. Onze jurist staat u bij tegen een betaalbaar tarief.

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner