Als directievoerder vertegenwoordigen wij u tijdens de uitvoering. Wij zien toe op de naleving van het contract zodat u er gerust op kunt zijn dat de plannen volgens afspraak worden gerealiseerd.

Het Programma van Eisen is de basis van het nieuw- of vernieuwbouw proces van uw gebouw. Wij ondersteunen u uw ambities en doelstellingen vast te leggen.

Een bouwproject moet juridisch goed worden geregeld. In het gehele bouwproces denken wij graag met u mee en staan wij u met raad en daad bij.

U wilt inzicht hebben in de investerings- en de exploitatiekosten van uw nieuwe of verbouwde huisvesting. Wij kennen uw wensen en eisen zodat wij samen de optimale prijs-kwaliteitverhouding kiezen.

Wij onderzoeken uw bouwproject op mogelijk onverwachte risico’s om negatieve gevolgen te voorkomen. Wij geven u inzicht in de werkelijke situatie en onzekere factoren van uw bouwproject.

Passende huisvesting is een randvoorwaarde om uw organisatie goed te laten functioneren. 
Wij onderzoeken wat het beste bij uw organisatie past.

Voordat er veel tijd en geld wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling is het raadzaam de haalbaarheid te onderzoeken. Wij brengen de mogelijkheden en rendement voor u in beeld.

Bekijk alle adviezen

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner