Hoe gaan we dat aanpakken?

Bouwkundige vraagstukken lossen wij op met plezier

U kunt bij ons terecht met al uw bouwkundige vraagstukken over bestaande bouwprojecten en nieuwbouwprojecten. Vragen die betrekking hebben op de verbouw of nieuwbouw mogelijkheden, over technische vraagstukken, bouwregelgeving, het vergunningentraject, prijs- en contractvorming of begeleiding van de bouw.

Vakkennis gecombineerd bij één aanspreekpunt

Heemels heeft naast eigen vakkennis een netwerk opgebouwd bestaande uit adviserende partijen met elk hun eigen bouwkundige expertise. Hierdoor beschikken wij over veel vakkennis die we kunnen inzetten bij elk project. Onze dienstverlening op het gebied van bouwkundige projecten omvat een groot aantal diensten, die desgewenst gecombineerd uitgevoerd kunnen worden. U heeft bij ons het voordeel van één aanspreekpunt.

Passie voor techniek

Met een passie voor techniek onderzoeken we graag de verschillende mogelijkheden die vaak tot verrassende mogelijkheden leiden. Onze adviseurs hebben de juiste kennis en ervaring en hechten waarde aan onze onafhankelijkheid. Wij gaan uit van de wensen en voorwaarden van onze opdrachtgevers. Wij durven kritische vragen te stellen om te komen tot resultaten.

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner