Goede afspraken maken voorkomt problemen

En wat doe je als het toch niet goed gaat?

Een bouwproject moet juridisch goed worden geregeld. Het maken van goede en duidelijke afspraken voorkomt veel problemen. Ontstaat er toch een geschil, wij verdedigen uw belangen. In het gehele bouwproces denken wij graag met u mee en staan wij u met raad en daad bij.

Opstellen contracten

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan is het maken en vastleggen van duidelijke afspraken erg belangrijk. Het voorkomt problemen in een later stadium en beperkt uw risico’s. Laat uw contracten door ons opstellen of beoordelen. Wij leveren heldere overeenkomsten tegen een betaalbaar tarief.

Geschillen

Hoe goed een contract ook in elkaar steekt, er kunnen altijd geschillen ontstaan tussen partijen. Wij kunnen voor u een oplossing buiten rechte proberen te bereiken. Mocht het toch tot een procedure bij de rechtbank of de Raad van Arbitrage voor de Bouw komen, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Omgevingsvergunning, bezwaar en beroep

Indien u overweegt een omgevingsvergunning in te dienen kunt u bij ons vooraf juridisch advies inwinnen of uw aanvraag voldoet aan de wet- en regelgeving. Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen kunt u ons een bezwaarschrift laten indienen. Op grond van het bezwaarschrift zal het bestuursorgaan nogmaals uw aanvraag moeten beoordelen.

Specifieke deelgebieden binnen het bouwrecht waarin wij juridische expertise hebben zijn:

▪ Aannemingsovereenkomsten
▪ Architectenovereenkomsten
▪ Geïntegreerde contracten (Design & Build).
▪ Samenwerkingsovereenkomsten
▪ Algemene voorwaarden in de bouw
▪ Minderwerk / meerwerk
▪ Oplevering
▪ (voortijdige) beëindiging opdracht
▪ Bouwtijdoverschrijding
▪ Vertragingsclaims
▪ Aansprakelijkheid
▪ Garanties in de bouw
▪ (opleverings) gebreken

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner