Zeggen waar het op staat ingrijpen als het moet

Met aandacht voor proces en menselijkheid

Nieuwbouw, verbouw of renovatie van een bouwproject vragen een professionele aanpak. Heemels begeleidt uw project van initiatief tot realisatie en nazorg. Onze bouwprojectmanager ondersteunt u en zorgt ervoor dat het proces optimaal verloopt om te komen tot een succesvol bouwproject.

Focus voor mens en proces

Met als doel succesvol stenen te stapelen houdt onze projectmanager altijd een focus voor mens en proces. Wij zijn transparant in de communicatie, zoeken actief de dialoog en gaan de confrontatie niet uit de weg. Wij hebben oog voor de belangen van de bouwpartners en vragen om openheid en inzichtelijkheid.

Transparant met respect, vertrouwen en passie

Hiermee werken we aan een vertrouwensrelatie met de bouwpartners die uitnodigt om hetzelfde te doen. In een transparante omgeving, waar met respect, vertrouwen en passie met elkaar wordt samen gewerkt, werken mensen met plezier. In zo’n project worden misverstanden gemakkelijker voorkomen en betere resultaten met minder kosten behaald.

Gebouwen waar mensen graag wonen en werken

Onze projectmanager onderscheidt zich door brede aantoonbare ervaring. Deze ervaring maakt een heldere analyse van de uitdaging mogelijk en levert creatieve oplossingen op in een korter tijdsbestek. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak gebouwen oplevert waar mensen graag wonen, werken en verblijven.

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner