Bent u van plan een woning of bedrijfspand te kopen?

Dan voorkomt u graag ongewenste verrassingen

De bouwkundige keuring  geeft u een duidelijk beeld van de staat van onderhoud van het vastgoed. Het geeft u als eigenaar van een woning of bedrijfspand snel inzicht in de kosten voor direct noodzakelijk herstel of onderhoud op termijn. Als koper kunt u onderbouwd keuzes maken en voorkomt u onvoorziene kosten in de toekomst. Als verkoper vergroot een goede technische onderbouwing uw kans op het halen van de vraagprijs. Zo kan u een integrale en gedegen afweging voor de koop of verkoop maken.

Visuele inspectie

De woning of het bedrijfspand wordt onderworpen aan een visuele inspectie. De keuring is van non-destructieve aard, dat betekent dat er geen elementen van het gebouw gedemonteerd of gesloopt worden om te inspecteren. Verborgen bouwdelen, of elementen die niet bereikbaar zijn, kunnen om die reden niet worden geïnspecteerd. Tijdens de keuring maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen en gereedschap zoals o.a. een vochtmeter en een ladder. Het bouwkundige rapport dat wij voor u maken betreft zowel het interieur als het exterieur van het gebouw.

Rapportage

De rapportage bevat het verslag van de bevindingen uit de inspectie, onderbouwd door een uitgebreide fotoreportage. De opgenomen woning of bedrijfspand krijgt per onderdeel een conditiescore die is bepaald op basis van de methodiek omschreven in de NEN 2767 editie 2016. Elk in deze rapportage opgenomen onderdelen zijn individueel beoordeeld. Voortkomende uit de conditiebepaling is aangegeven welke werkzaamheden op directe en op termijn van maximaal 5 jaar moeten worden uitgevoerd en wat hiervoor de kosten zijn. De rapportage wordt na opname binnen 3 werkdagen als PDF naar u verzonden. Met de rapportage beschikt u over accurate informatie die betrouwbare ondersteuning biedt bij uw keuzes.

Wat kost een bouwkundige keuring

Inhoud gebouw en bijgebouw
0 – 450     m3,   €299
450 – 700  m3,  €349
700 – 900  m3,  €399
900 – 1100 m3,  €499
Prijzen inclusief BTW

Bespreekt u liever uw wensen?

Bel ons: 040 750 52 80

Delen is vermenigvuldigen

Cofounder en partner